beweegpad

30 minuten
2,5 km

Ga je graag naar de sportschool, maar wil je ook graag buiten sporten? Of ben je juist graag buiten, maar wil je ook wel eens wat krachttraining doen? Op het VeenJagerspad in Park Borgerswold is een mooi beweegpad te vinden waar je naar hartelust kunt trainen!

Onderweg vind je allerlei toestellen die geschikt zijn voor verschillende oefeningen. Je kunt het parcours in je eentje of in een groepje doen, met begeleiding van een personal trainer of door de Kompan Fitness App te gebruiken. Zo kun je wanneer je zin hebt aan de slag op het VeenJagerspad en lekker in de buitenlucht aan je conditie werken!

De routes van het Veenjagerspad zijn gemarkeerd door middel van paaltjes met daarop rode en/of blauwe markeringen. Voor de beweegroute volg je de blauwe paaltjes. 

Routekaart beweegroute
route punt 1

Monkey bar

Dit is misschien wel het bekendste hindernisbaanelement. Het doel is om aan de andere kant te komen zonder je voeten te gebruiken. Je traint de kracht van je bovenlichaam en de coördinatie van je lichaam.

Sporttoestel ringen en liggers
route punt 2

Muur met net

Voor dit toestel is coördinatie en kracht belangrijk. Je kunt starten aan beide zijden van de wand.

sporttoestel klimwand
Veenwolf met smartphone

Kompan fitness app

De app is speciaal ontworpen voor gebruikers van outdoorfitness en heeft geen verplichte aanmelding. Hierdoor is het mogelijk om snel ter plekke aan de slag te gaan.

Met de eenvoudige gebruikersinterface is het vinden van oefeningen, videodemonstraties en work-outs voor verschillende behoeften en doelen eenvoudig.

Download app in de App-store
Download app in de Google Play-store

Download de app gratis in de AppStore of Google Play store.

route punt 3

Horden springen

Met deze oefening verbeter jij je coördinatie en uithoudingsvermogen. In de Kompan fitness app vind je voorbeelden van oefeningen.

Sporttoestel overstappen
route punt 9

Wiebelbrug

Wiebelbrug

Balans, coördinatie en beenkracht zijn de elementen die je traint met dit toestel. De wiebelbrug is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens heel erg leuk om te doen.